Vi söker en Marknad- och PR ansvarig

Bokförlaget Opal och Berghs förlag utökar sitt samarbete ytterligare och söker gemensamt en marknadsföringsansvarig som vill förvalta och utveckla förlagens respektive marknadsföringsstrategier.

Både Opal och Berghs är sedan länge etablerade och fristående förlag med kvalitetsinriktad utgivning för barn och ungdom. Under 2021 kommer Berghs förlag att flytta in i Opals lokaler i Bromma vilket leder till att vi nu vill ha en gemensam marknadsansvarig. Vi erbjuder därmed en tjänst med utvecklingspotential som du själv har möjlighet att forma.

Är du personen som vill anta den här utmaningen på en familjär arbetsplats?

Vi söker dig som är social och utåtriktad. Du är bra på att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt och stundtals under högt tempo. Vi söker dig som brinner för barn- och ungdomslitteratur och som har erfarenhet av bokbranschen.

Uppskattar du stor variation i arbetsuppgifter och att ha flera projekt på gång parallellt? Att ha möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och din arbetsplats, ha kontakt med mycket folk och att arbeta kreativt ­– då är det här tjänsten för dig!

Hos oss kommer du till en öppen och familjär arbetsplats med korta beslutsvägar och delaktighet i alla led.

En tjänst med utvecklingspotential

Tjänsten är bred och arbetsuppgifterna inkluderar såväl PR som marknadsföring. Allt från planering av bokmässor och bokevenemang till att etablera nya försäljningskanaler och ansvara för våra sociala medier.

Vi erbjuder en heltidstjänst med placering på vårt kontor i en villa i Bromma, Stockholm. Start enligt överenskommelse. 

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta Catrine Christell för mer information: catrine@opal.se eller 070-7698448.

Urval sker löpande och anställning kommer ske så snart vi har hittat rätt person så skicka gärna din ansökan så snart du kan till catrine@opal.se