Kristina Westerlund

Ladda hem högupplöst bild »

  • Kristina Westerlund bor nära Göteborg med 4 barn, 2 hundar, 2 undulater och 2 hästar, men bara 1 man. Hon debuterade 1997 på Eriksson & Lindgren, ett förlag som inte längre finns, men Kristina är mycket stolt över att hon hann med att få ut 8 böcker där eftersom E & L var lika med kvalitet, så där var hon i fint sällskap! Lika stolt är hon över att ha passerat nålsögat ännu en gång på ytterligare ett kvalitetsförlag och nu i den spännande hästboksgenren. Till hösten 2013 kommer Kristina ut på Opal med sin tionde bok, ”Se vart du ska!”, en fristående fortsättning på ”Men ta tag i tyglarna då!”

    De tidigare böckerna som man kan låna gratis på biblioteket är ”Arvids hemlighet” som handlar om en gammalmorfar som dör.

    Sen finns det fem böcker om Åke som flyttar till landet med sin mamma när hans föräldrar skiljer sig. De heter ”Åkes hemliga pratapparat”, ”Åkes nya fröken”, ”Åke går i valpskola”, ”Åkes bästa pappa” och ”Åke + Semlan” som också är en hästbok.

    Hon har också skrivit ”Fia och Farmor i Fjällen”, som handlar om precis det och ”Vilse- eller Tomtens moped” som är en bilderbok för mindre barn och som handlar om … ja, precis just det.

    Läs mer om Kristina på hennes hemsada: www.kristinawesterlund.se.


  • Titlar av Kristina Westerlund utgivna på Opal bokförlag:
Men ta tag i tyglarna då! »
Se vart du ska »